Over mij

Foto: Salden aan de Muur

Mijn naam is Priscilla Alders en ik ben een gediplomeerd Personal Trainer en gecertificeerd Bootcamp instructrice. Ik woon in Hoogvliet R’dam en mag sinds augustus 2017 van mijn passie mijn beroep maken: mijn liefde voor fitness, sport en beweging en mijn kennis delen met anderen, zodat zij alles uit het leven kunnen halen.

Ik begeleid onzekere en beginnende sporters die worden beperkt door angst om zelfverzekerd en met plezier te sporten, waardoor zij in alle aspecten van hun leven succesvol zullen zijn.

Bij mij staan wederzijds respect, persoonlijike aandacht en deskundigheid hoog in het vaandel. Vandaar dat ik samenwerk met een aantal deskundigen op verschillende gebieden rondom vitaliteit. Daarnaast blijf ik mij constant bijscholen, zodat jij de begeleiding krijgt die je nodig hebt en verdient.

 

O.a. werkzaam bij BK Personal Training & Lifestyle Coaching; MoveMakers by Lizet en Fitland Hoogvliet.

 

 

“Zest” is Engels en betekent: “Great enthousiasm & energy” oftewel: veel enthousiasme en energie. Dit woord beschrijft perfect de trainingen en lessen van Zest. De missie van Zest is om onzekere en beginnende sporters plezier te laten beleven aan beweging en hen daarin optimaal te begeleiden, zodat zij zich zelfverzekerder zullen voelen tijdens zowel het bewegen als in het dagelijkse leven.

Niet iedereen heeft behoefte aan trainen, maar wel aan bewegen. Voor velen is de stap maken om echt te gaan bewegen moeilijk te zetten. Ook daar wordt je door Zest bij geholpen. Het is bewezen dat door steeds in kleine stappen verbeteringen toe te passen in de leefstijl men dit veel beter kan volhouden, waardoor uiteindelijk een positieve (gedrags)verandering zal plaatsvinden.

Zest biedt: 

  • Begeleiding bij afvallen/aankomen
  • Begeleiding bij blessures, beperkingen en/of bijzonderheden (Denk aan Obesitas, zwangerschap e.d.)
  • Begeleiding voor alle leeftijden (kinderen, jongeren, ouderen)
  • Coaching voor een duurzaam resultaat en zelfredzaamheid

Zest werkt samen met de diëtisten van Caras Voedingsspecialisten. Hierdoor ontvang je deskundig voedingsadvies wanneer blijkt dat hierin extra begeleiding nodig is.