“Geweldige trainster die mij het plezier in sporten heeft teruggegeven. Priscilla straalt echt de passie voor haar werk uit: ze is enthousiast, gedreven en gemotiveerd in alles wat ze doet!”
Leanne van Bokkem, deelneemster bootcamps

 

“Super fijn om met Priscilla te trainen: ze helpt je goed. Ze legt de oefeningen goed uit! Ik ga binnenkort op vakantie en heb van haar oefeningen gekregen die ik in de vakantie kan doen. Priscilla, ga zo door! Je bent een topper en je mag me zeker nog paar keer afmatten!”
Claudia Timmers, cliënt Personal Training

 

“Fijne deskundige ongedwongen begeleiding. Priscilla weet waar ze het over heeft. Zij Iis daarnaast erg flexibel in haar inzetbaarheid.”
Natascha van Klei – Schot, cliënt Personal Training en deelneemster bootcamps

 

“Ongeveer een jaar geleden heb ik Priscilla ingeschreven als lid bij Fitland Hoogvliet. Na de eerste paar trainingen wist ik het zeker! Ik wilde haar in mijn team!
De passie, enthousiasme en met name de rust, maar tegelijkertijd ook de kracht die ze uitstraalt maakt Priscilla een toppertje. Priscilla heeft een rustig karakter; echt een mensen-mens, maar weet je op de juiste manier aan te pakken waardoor je toch net even iets harder traint dan wanneer je zelfstandig zou sporten.

Ik zou zeggen, ga eens met haar trainen en laat je daarna begeleiden. Haar eigen vaardigheid is top! En moet toch wel eerlijk zeggen dat dit iets prettiger werkt. Je neemt het toch net even wat sneller aan van een trainer waarvan je weet dat zij zelf ook hard sport.”
Lisa Smit, voormalig Manager Fitland Hoogvliet

 

“Priscilla heeft mij (conditioneel) voorbereid op mijn Hapkido zwarte band examen. Na een intake wordt er een op maat gemaakt schema samengesteld: een erg leuk schema met veel afwisselingen. Priscilla houdt rekening met je persoonlijke kunnen, maar krijgt je toch zo ver net dat stapje meer te doen, zonder daarbij vervelend te worden. Als je op zoekt bent naar een personal trainer is Priscilla zeker een aanrader!”
Erwin Warmerdam, cliënt Personal Training

 

“Top trainingen: zeer gevarieerd en uitdagend. Priscilla haalt het beste in mij naar boven. Waanzinnig en echt een topper. Zou echt niet anders willen. Priscilla is echt een top trainster!”
– Zoelaiga, deelnemer Boks Bootcamps

 

“Priscilla is een professional die heel leergierig is en gedreven door het leveren van kwaliteit. Haar persoonlijke aandacht voor de mens maakt haar een sociaal en meelevend persoon.”
– Theo Severien, Director Business Development

 

“Priscilla geeft de leukste bootcamps. Zeker een aanrader! Ze houdt rekening met je, improviseert snel oefeningen als dat nodig is en humor en muziek is onmisbaar.”
– Annabella, deelnemer Bootcamps

 

“Priscilla is een vriendelijke, bekwame en zeer gedreven personal trainer. Een aanbeveling voor een ieder die persoonlijke trainingsdoelen wil behalen!”
– Prashaan Budhai, Fysiotherapeut/MSc Sportfysiotherapeut

 

“Priscilla is een vrolijke en pittige instructice – oefeningen worden goed uitgelegd en je wordt op je techniek op prettige manier gecorrigeerd.”
– Laura, deelnemer groepsles

 

“Ik heb nu de afgelopen twee bootcamps meegedaan. Ik zag er in eerste instantie tegenop in verband met mijn lichamelijke beperking (COPD), maar ik moet zeggen dat hier inderdaad rekening mee gehouden wordt. Er wordt regelmatig gevraagd of het lukt en zo niet, dan is dat ook niet erg. Er wordt dan een passende oplossing bedacht.
Buiten het feit dat het heel erg goed is om bezig te zijn, is het ook nog eens gezellig zo met een ploegje.
Heel leerzaam en tevens leer je ook rekening houden met jezelf. Ik ben blij dat ik het geprobeerd heb en ik ga zeker vaker meedoen.”
– Brigitte, deelnemer Bootcamps

 

“Ik heb meegedaan aan een ‘Butt Kickin’ Bootcamp’ van Zest Personal Training & Fitness. Ik laat me graag uitdagen om te zien hoe ik er conditioneel en fysiek voor sta. Ik heb enorm genoten van de bootcamp, het heeft mij de uitdaging gegeven die ik zoek in dit soort trainingen, maar wat ik erg leuk vond om te zien is dat Priscilla, de personal trainer, ook capabel is om oefeningen aan te passen voor elk niveau.
Als het te zwaar is kan ze de oefening aanpassen, zodat je dezelfde oefening doet maar het wel vol te houden is en als het geen uitdaging is, zet ze een tandje bij.
Ze houdt rekening met blessures en eventuele beperkingen en de oefeningen worden afgewisseld tussen kracht, conditie en spel-elementen.
Eigenlijk is het een complete training voor iedereen jong, oud, beginner en gevorderd.
Priscilla, dank je wel en als je weer een Butt Kickin’ Bootcamp geeft wil ik er zeker bij zijn.”
– Randy, deelnemer Bootcamps

 

“Voorheen deed ik niet aan sport, maar sinds kort doe ik mee aan de bootcamps. Ik vind de trainingen echt heel leuk: ik krijg meer beweging en vind het nog leuk om te doen ook. Zelfs voor beginners is het dus geschikt om hier aan deel te nemen.”
– Ruby, deelnemer Bootcamps

 

Foto: Salden aan de Muur