Aanbod & Tarieven

 

Prijzen zijn onder voorbehoud en inclusief btw. Neem voor grotere groepen, workshops of andere mogelijkheden vrijblijvend contact op!

 

Persoonlijke trainingen*:

Eén op één: geschikt voor iedereen die graag het meeste uit zijn tijd wil halen. Doordat je alleen met mij werkt, kan ik uitgebreid de tijd nemen om jou te helpen dichterbij jouw doel te komen. Deze trainingen worden in overleg met jou volledig op maat gemaakt.

Duo: liever niet alle aandacht op jou gevestigd, maar wel de deskundige begeleiding zoals bij een één op één training? Kies er dan voor om samen met een bekende te komen. Kun je meteen de kosten splitsen 😉

Small Group:
hetzelfde als de Duo training, maar dan met minimaal drie en maximaal zes mensen. In een groep van gelijkgestemden kun je werken aan het bereiken van je doel, terwijl je elkaar kunt steunen.

Voorafgaande aan de persoonlijke trainingen vindt altijd eerst een gratis en vrijblijvend intake gesprek plaats. Dit gebeurt op een locatie die we in overleg hebben bepaald. Een fitnesstest, om te zien waar je nu staat, is inbegrepen.

Coaching*:

Tijdens een coaching gesprek gaan we dieper in op jouw achtergrond, jouw wensen en de doelen die je zou willen bereiken. In dit gesprek wil ik erachter komen wat jou precies tegenhoudt, wat jouw problemen zijn en hoe ik die kan verhelpen. Omdat je bij traditionele coaches vaak een vaste tijd hebt voor een gesprek en je soms midden in je verhaal zit en vervolgens weg wordt gestuurd, omdat “de volgende” aan de beurt is, plan ik je zo in dat ik voldoende tijd voor jou alleen heb. Vandaar dat je één vaste prijs betaalt, of we nu 60 minuten of 90 minuten in gesprek zijn.

Ik bied naast losse gesprekken en trainingen ook verschillende trajecten aan. Omdat ieder mens anders is, bied ik deze op maat aan. Jij hebt iets heel anders nodig dan bijvoorbeeld je buurvrouw. Neem daarom bij interesse contact met mij op voor de mogelijkheden.

* De persoonlijke trainingen en coaching gesprekken vinden op een in overleg bepaalde locatie plaats.
Op het moment dat wij op het terrein van Speeltuin Meeuwenplaat aan de slag gaan, betaal je eenmalig €5,- inschrijfkosten als bijdrage aan het gebruik van het terrein. Voor deze bijdrage mag je een jaar lang onbeperkt gebruik maken van de speeltuin. Je kunt dus gezellig plaatsnemen op hun terras of je (klein)kinderen mee brengen voor een onvergetelijke middag vol plezier! 

FightFit trainingen:

Tijdens de FightFit trainingen werk je in een groep van maximaal 12 personen door middel van technieken uit Martial Arts (vechtsport) en fitness oefeningen aan jouw conditie en vaardigheden. Team Zest bestaat uit enorm leuke en diverse mensen die samen een hechte groep vormen. Niemand wordt buitengesloten en iedereen is welkom! De trainingen zelf vinden buiten plaats en hierin wordt zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van de natuurlijke omgeving. Je hebt hier vooralsnog geen eigen materiaal voor nodig.

De trainingen vinden plaats op zondagochtend van 10:00 – 11:00 uur op een unieke locatie in Hoogvliet, namelijk op het terrein van Speeltuin Meeuwenplaat (per 1 juli 2020).
Je betaalt bij je eerste les eenmalig €5,- inschrijfkosten als bijdrage aan het gebruik van het terrein. Voor deze bijdrage mag je een jaar lang onbeperkt gebruik maken van de speeltuin. Je kunt dus gezellig plaatsnemen op hun terras of je (klein)kinderen mee brengen voor een onvergetelijke middag vol plezier! 

Natuur wandelingen:

De natuur speelt een belangrijke rol bij Zest en mijn trainingen. We zijn namelijk zo veel mogelijk buiten om te genieten van wat de natuur ons te bieden heeft en om tot rust én dichter bij onszelf te komen. Daarom organiseer ik wandelingen van 1,5 – 2 uur in een prachtig natuurgebied, zoals de Broekpolder in Vlaardingen. Deze wandelingen vinden plaats in groepen van maximaal 12 mensen en zijn altijd onder mijn begeleiding.

Zest Online Live Trainingen:

Toen de coronacrisis toesloeg, konden wij niet meer buiten trainen. Omdat er zoveel baat is bij de Yogilates training, heb ik besloten deze training te blijven geven.

Rooster:
Yogilates > Woensdag 19:30 – 20:00 uur

Yogilates is een combinatie van Yoga en Pilates: tijdens de les wordt gewerkt aan ontspanning, lenigheid en spierversterking.

Hoe werkt het?
– Download “Zoom” via Google Play of App Store en maak een account aan;
– Stuur mij je e-mailadres via de gegevens op het contactformulier;
– Ik stuur je een betaalverzoek en bij ontvangst stuur ik je de link naar de les uiterlijk 15 minuten van te voren.

Onbeperkt toegang video’s:
Voor iedereen die de lessen niet live kan of wil meedoen, neem ik elke les op. Deze worden dan uiterlijk 48 uur later in de afspeellijst op YouTube gezet, zodat je op elk gewenst moment in het comfort van je eigen huis kunt sporten! Na elke gegeven les komt er dus weer een nieuwe video bij.