Blog

Angst voor Corona: Zo houd ik de trainingen veilig

Vanaf maandag 11 mei mag er weer in groepen van maximaal 10 personen buiten gesport worden. Dat betekent dat ik de Butt Kickin’ Bootcamps van Zest weer buiten geef en dat je met maximaal 8 anderen – en mij als coach – in de buitenlucht weer in beweging kunt komen! Goed nieuws natuurlijk, maar niet voor iedereen, heb ik gemerkt. 
Niet iedereen is zo enthousiast over weer in groepsverband sporten en bij elkaar komen uit angst voor het coronavirus. Dat begrijp ik volkomen! In de hoop toch wat van de angst en twijfels weg te nemen, heb ik hieronder een overzicht van voorzorgsmaatregelen die ik tref weergegeven. De maatregelen gelden tevens voor persoonlijke trainingen:

  • Ik werk volgens het protocol van de NOC-NSF en volg de richtlijnen van het RIVM. Neem als je (weer) voor het eerst mee komt trainen de volgende richtlijnen even goed door: http://zestpersonaltraining.nl/protocol-voor-buiten-sporten-per-11-mei/
  • Ik vang jullie op op de grote parkeerplaats vóór Park de Heerlijkheid zelf. Hier is namelijk voldoende ruimte om 1,5 meter afstand van elkaar te houden en om uit te wijken voor andere mensen, die helaas niet zo goed rekening houden met de maatregelen. Er zijn op het moment dat wij sporten vaak andere groepen bezig. Fantastisch natuurlijk, maar dit zorgt voor meer drukte waar ik persoonlijk niet heel blij mee ben, juist omdat ik jullie veiligheid kostte wat kost wil waarborgen. Om dezelfde reden (andere groepen en mensen) wijk ik graag uit naar een rustigere plek, zodat we ook niet constant afgeleid worden. Maar omdat ik niet van te voren weet waar het drukker is en waar niet, houden wij hetzelfde verzamelpunt aan; 
  • Kom niet eerder dan 10 minuten vóór de les naar de locatie toe; 
  • Na de training gaan jullie meteen naar huis. Niet heel gezellig helaas, maar wel het veiligst. Ik ga alle gebruikte materialen eerst grondig desinfecteren en dan ga ik ook naar huis (: 
  • Zoals je boven al kon lezen: alle materialen – als er al materialen gebruikt worden – worden na elk gebruik gedesinfecteerd. Er is desinfectiemiddel aanwezig, maar als je zelf een flesje handgel o.i.d. hebt, neem die dan vooral mee als je het wilt gebruiken; 
  • Ik maak gebruik van pionnen om onze trainingsruimte af te zetten. Iedere deelnemer mag plaatsnemen bij zijn eigen pion, op 1,5 meter afstand van elkaar en mij;
  • Het is en blijft een rare tijd. Een tijd die ook voor eenzaamheid, somberheid en onzekerheid zorgt. Daarom zal ik er alles aan doen om jullie een goede, maar vooral leuke les te bezorgen, waarin je je zorgen even kunt vergeten en gewoon heerlijk kunt bewegen! 

Mocht je nog twijfels hebben of voel je je er gewoon niet goed bij om weer buiten te sporten, dan respecteer ik jouw keuze om voorlopig thuis te blijven. Weet wel dat, wanneer je er weer klaar voor bent, ik er voor je zal zijn. Je hoeft alleen maar even contact met me op te nemen 😉

Wil je toch graag blijven bewegen, maar dan liever thuis? Doe dan eens mee met één van mijn online live trainingen! Kijk voor meer informatie onder het kopje “Aanbod en Tarieven”.  

Hopelijk zie ik je snel weer in het echt!

Met sportieve groetjes, 

Priscilla

Personal Trainer en coach met de ambitie om onzekerheid de wereld uit te helpen

%d bloggers liken dit: