Blog

Feel Good Friday: maak een natuurwandeling met de ‘Basiswandeling’

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weekend voor de deur staat.

Voor #FeelgoodFriday en het weekend wil ik je graag een oefening mee geven: maak een natuurwandeling en pas daarbij minimaal één keer de basiswandeling oefening toe.

Houd je vast, want ik ga even lekker spiritueel doen:

Wij mensen leiden maar een druk bestaan. We zijn zo van de natuur vervreemd geraakt in onze hectische prestatiemaatschappij en dat vind ik persoonlijk enorm zonde. Al zolang ik mij kan herinneren heb ik een enorme liefde en een groot ontzag voor moeder Aarde en de natuur. Ik kan ontzettend genieten van groen om mij heen en als ik even rust nodig heb, trek ik mij terug in het bos. De natuur biedt mij een plek om naar thuis te komen, om tot mezelf te komen en om weer nieuwe inzichten te krijgen. Dit wil ik graag met zoveel mogelijk anderen delen, vooral met mensen die het moeilijk hebben.

Uiteindelijk wil ik wandelcoaching gaan bieden. Voor mij is er nog een lange weg te gaan (eerst mijn HBO opleiding en vervolgens de wandelcoach opleiding), maar deze weg bewandel ik maar al te graag. Ik ga terug naar wie ik écht ben en ik hoop dat jij die weg naar jezelf ook dankzij de natuur (terug) kunt vinden.

Bekijk de Basiswandeling oefening hieronder en laat me vooral weten hoe jij jouw wandeling(en) hebt ervaren!
 

Personal Trainer en coach met de ambitie om onzekerheid de wereld uit te helpen

%d bloggers liken dit: