Over

Wie ben ik?

Wat leuk dat je meer over mij en Zest te weten wil komen!
Mijn naam is Priscilla Alders en sinds 2017 mag ik van mijn passie mijn beroep maken: anderen helpen de beste versie van zichzelf te worden.

In mijn vrije tijd ben ik vrijwel altijd actief: stilzitten is niets voor mij. Sport en bewegen zijn echt mijn uitlaatklep. Ik heb een enorme liefde voor vechtsporten en fitness, ga graag de natuur in om een flink stuk te fietsen of om te wandelen met mijn twee honden en ik vind het fantastisch om nieuwe dingen te proberen. Natuurlijk is rust nemen ook erg belangrijk, dus wanneer ik het daar weer eens tijd voor vind lees ik graag een goed boek, schrijf ik, kijk ik graag films en luister ik naar mijn favoriete muziek. Ik ben een enorme nerd als het op geschiedenis aan komt, dus ik kan mij urenlang vermaken in musea.
Daarnaast ben ik ontzettend leergierig en leer ik graag nieuwe dingen: over anderen, over mezelf, maar ook over de wereld om mij heen.

Ik vind het erg belangrijk dat mijn persoonlijke kernwaarden in mijn onderneming terug komen. Ik hecht enorm veel waarde aan wederzijds respect, integriteit, bekwaamheid, liefde, persoonlijke aandacht en aansluiting.
Ik ben iemand waar je op kunt bouwen en ik zal mij voor 120% inzetten wanneer ik hetzelfde ervoor terug krijg. Oftewel: wij zijn gelijken.
Ik wil dat je je op je gemak voelt, dat je je gewaardeerd voelt en geaccepteerd wordt zoals je bent. Niemand mag zich eenzaam of minderwaardig voelen, ook jij niet.

 

Vraag meteen een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!


Waarom ik doe wat ik doe: Mijn persoonlijke verhaal

Ik ben in mijn kinder- en tienerjaren enorm gepest. Fysiek en mentaal mishandeld, zou je het zelfs kunnen noemen. Op een gegeven moment had ik geen zelfvertrouwen meer over: ik was volledig de grond ingetrapt door medeleerlingen, mijn eigen zogenaamde vriendinnen en zelfs leraren. Pas toen ik fanatiek begon te sporten (Martial Arts, thuis sporten en hardlopen) en mezelf zowel verbaal als non-verbaal leerde verdedigen, nam mijn zelfvertrouwen toe. Ik leerde dat ik goed ben in heel veel dingen, intelligent ben en dat ik een enorm doorzettingsvermogen bezit! Maar het belangrijkste was dat ik leerde van mezelf te houden en voor mezelf op te komen.
Door mijn zelfvertrouwen stap ik gemakkelijker op mensen af, ben ik socialer, vertrouw ik op mezelf én jaag ik mijn dromen achterna. Dit gevoel gun ik iedereen! Ik wil jou je volledige potentie laten ontdekken en inzetten.

 


Waarom ik Zest heb opgericht en wat “Zest” betekent

Zest is een Engelstalig woord en betekent “Great enthusiasm and energy”. Vertaald is dat “een enorme hoeveelheid enthousiasme en energie” en zo doe ik mijn werk: met veel enthousiasme en energie. Dankzij mijn hoog sensitiviteit kan ik mij ontzettend goed inleven en voel ik jou energie heel goed aan. Daardoor kan ik mijn energie aanpassen aan die van jou. Heb je een goede dag en heb je er zin in, dan maak ik er samen met jou een feestje van, maar voel je je even niet zo fijn, dan gaan wij hier rustig het gesprek over aan en wordt het een hele andere sessie. Kortom: Zest weerspiegelt mijn passie voor mijn werk.  

Ik heb Zest in 2017 opgericht, nadat ik mijn Personal Training diploma behaalde. Het begon als een hobby en ik deed wat freelance werk, maar naarmate ik meer ervaring op deed en bij verschillende werkgevers terecht kwam, merkte ik dat mijn missie en visie totaal niet aansloten bij de gemiddelde visie in de fitnessbranche. Het hele commerciële “gedoe” paste niet bij mij.

En hier ben ik, drie jaar later. Na heel veel nadenken en reflecteren kwam ik erachter dat ik als persoon niet bij de sport- en fitnessbranche pas. Ik hou niet van die oppervlakkigheid. Wat ik wil is oprecht mensen kunnen helpen met echte problemen.

Zest is opgericht om sport en beweging door middel van coaching op mentaal en emotioneel gebied meer diepgang te geven, zodat jij op een speelse manier achter jouw ware potentie kan komen en het leven kunt leven dat jij voor ogen hebt.

Door het bieden van zowel online als offline trainingen leer jij hoe regelmatig bewegen jou kan laten zien waar jij toe in staat bent en dankzij mijn coaching gaan wij samen op zoek naar jouw dieper gelegen motieven, doelen en potentie. We komen er samen achter wat jou motiveert om aan de slag te gaan met jezelf, zodat ook jij vol zelfvertrouwen een gelukkig leven kunt leiden!