Blog

Protocol voor Buiten Sporten per 11 mei

Het is je vast niet ontgaan dat er vanaf maandag 11 mei weer in groepen buiten gesport mag worden, mits er een aantal regels in acht worden genomen. Omdat ik, net als jij, ontzettend graag weer buiten wil bootcampen heb ik hieronder het officiële protocol van de NOC NSF gedeeld voor sporters. Ik heb er alle vertrouwen in dat je, als je naar de bootcamp trainingen van Zest wilt komen, je dit protocol goed doorleest en je er aan houdt. Bij aanvang van de bootcamp trainingen zelf, zal ik ervoor zorgen dat er een aantal exemplaren zijn, mocht je je geheugen even moeten opfrissen.

Ik hoop je heel snel bij de trainingen te mogen verwelkomen!

 

Met sportieve groet,

Priscilla Alders
Eigenaresse en oprichtster van Zest PT & Fitness

 

 

Reacties uitgeschakeld voor Protocol voor Buiten Sporten per 11 mei

Personal Trainer en coach met de ambitie om onzekerheid de wereld uit te helpen

%d bloggers liken dit: