Testimonials

“Priscilla heeft echt passie voor wat ze doet! Sinds corona volg ik haar live lessen in Yogilates en Fightfit. De lessen zijn erg gezellig, ruimte voor grapjes, maar niet ten koste van de oefeningen. Na nu bijna 2 maanden mee te hebben gedaan merk ik echt flexibeler te zijn! Priscilla begeleidt je heel goed, juist door de grote passie voor haar vak. Ik raad haar aan iedereen aan! ❤️”
– Veerle Müller
 

Priscilla is een enthousiaste en ervaren trainer. Ook is zij erg gedreven en veelzijdig. Zelf hou ik niet van sporten, maar Priscilla laat mij inzien hoe leuk sporten kan zijn. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen, juist omdat zij zich volledig op jou richt en haar werk met passie doet.”

Toevoeging na haar persoonlijke training:
“Ik heb als beginner een personal training bij Priscilla gevolgd en het beviel erg goed! Ik vond het eerst wel spannend, omdat ik zelf nooit sport. Het ging helemaal goed en Priscilla daagde me ook uit! Ze houdt rekening met wat jij kunt, maar zorgt er ook voor dat jij een stapje verder gaat. Ze is ook erg begaan met jou als individu en haalt echt alles uit de les. Ze is een geweldige personal trainer en kan je ontzettend goed motiveren. Ze maakt sporten ook leuk! Ik kan het echt iedereen aanraden, maar vooral aan beginners! Hiervoor moet je echt bij Priscilla zijn. Haar lessen zijn uniek, gevarieerd en gewoonweg leuk.
Nogmaals ontzettend bedankt, Priscilla!”
– Christin v/d Torre, cliënt persoonlijke training

“Geweldige trainster die mij het plezier in sporten heeft teruggegeven. Priscilla straalt echt de passie voor haar werk uit: ze is enthousiast, gedreven en gemotiveerd in alles wat ze doet!”
Leanne van Bokkem, deelneemster bootcamps

“Fijne deskundige ongedwongen begeleiding. Priscilla weet waar ze het over heeft. Zij is daarnaast erg flexibel in haar inzetbaarheid.”
Natascha van Klei – Schot, cliënt Personal Training en deelneemster bootcamps

“Ongeveer een jaar geleden heb ik Priscilla ingeschreven als lid bij Fitland Hoogvliet. Na de eerste paar trainingen wist ik het zeker! Ik wilde haar in mijn team!
De passie, enthousiasme en met name de rust, maar tegelijkertijd ook de kracht die ze uitstraalt maakt Priscilla een toppertje. Priscilla heeft een rustig karakter; echt een mensen-mens, maar weet je op de juiste manier aan te pakken waardoor je toch net even iets harder traint dan wanneer je zelfstandig zou sporten.

Ik zou zeggen, ga eens met haar trainen en laat je daarna begeleiden. Haar eigen vaardigheid is top! En moet toch wel eerlijk zeggen dat dit iets prettiger werkt. Je neemt het toch net even wat sneller aan van een trainer waarvan je weet dat zij zelf ook hard sport.”
Lisa Smit, voormalig Manager Fitland Hoogvliet

“Priscilla heeft mij (conditioneel) voorbereid op mijn Hapkido zwarte band examen. Na een intake wordt er een op maat gemaakt schema samengesteld: een erg leuk schema met veel afwisselingen. Priscilla houdt rekening met je persoonlijke kunnen, maar krijgt je toch zo ver net dat stapje meer te doen, zonder daarbij vervelend te worden. Als je op zoekt bent naar een personal trainer is Priscilla zeker een aanrader!”
Erwin Warmerdam, cliënt Personal Training

“Top trainingen: zeer gevarieerd en uitdagend. Priscilla haalt het beste in mij naar boven. Waanzinnig en echt een topper. Zou echt niet anders willen. Priscilla is echt een top trainster!”
– Zoelaiga, deelnemer Boks Bootcamps

“Priscilla is een professional die heel leergierig is en gedreven door het leveren van kwaliteit. Haar persoonlijke aandacht voor de mens maakt haar een sociaal en meelevend persoon.”
– Theo Severien, Director Business Development

“Priscilla geeft de leukste bootcamps. Zeker een aanrader! Ze houdt rekening met je, improviseert snel oefeningen als dat nodig is en humor en muziek is onmisbaar.”
– Annabella, deelnemer Bootcamps

“Priscilla is een vriendelijke, bekwame en zeer gedreven personal trainer. Een aanbeveling voor een ieder die persoonlijke trainingsdoelen wil behalen!”
– Prashaan Budhai, Fysiotherapeut/MSc Sportfysiotherapeut

“Ik heb nu de afgelopen twee bootcamps meegedaan. Ik zag er in eerste instantie tegenop in verband met mijn lichamelijke beperking (COPD), maar ik moet zeggen dat hier inderdaad rekening mee gehouden wordt. Er wordt regelmatig gevraagd of het lukt en zo niet, dan is dat ook niet erg. Er wordt dan een passende oplossing bedacht.
Buiten het feit dat het heel erg goed is om bezig te zijn, is het ook nog eens gezellig zo met een ploegje.
Heel leerzaam en tevens leer je ook rekening houden met jezelf. Ik ben blij dat ik het geprobeerd heb en ik ga zeker vaker meedoen.”
– Brigitte, deelnemer Bootcamps

“Ik heb meegedaan aan een ‘Butt Kickin’ Bootcamp’ van Zest Personal Training & Fitness. Ik laat me graag uitdagen om te zien hoe ik er conditioneel en fysiek voor sta. Ik heb enorm genoten van de bootcamp, het heeft mij de uitdaging gegeven die ik zoek in dit soort trainingen, maar wat ik erg leuk vond om te zien is dat Priscilla, de personal trainer, ook capabel is om oefeningen aan te passen voor elk niveau.
Als het te zwaar is kan ze de oefening aanpassen, zodat je dezelfde oefening doet, maar het wel vol te houden is en als het geen uitdaging is, zet ze een tandje bij.
Ze houdt rekening met blessures en eventuele beperkingen en de oefeningen worden afgewisseld tussen kracht, conditie en spel-elementen.
Eigenlijk is het een complete training voor iedereen jong, oud, beginner en gevorderd.
Priscilla, dank je wel en als je weer een Butt Kickin’ Bootcamp geeft wil ik er zeker bij zijn.”
– Randy, deelnemer Bootcamps

“Voorheen deed ik niet aan sport, maar sinds kort doe ik mee aan de bootcamps. Ik vind de trainingen echt heel leuk: ik krijg meer beweging en vind het nog leuk om te doen ook. Zelfs voor beginners is het dus geschikt om hier aan deel te nemen.”
– Ruby, deelnemer Bootcamps

Foto: Salden aan de Muur